Recenze sady pro růst vlasů Hairbooster: Přelomové složení v luxusním balení

Sada pro růst vlasů Hairbooster obsahuje doplněk stravy Hairbooster 2.0., šampon a podporující sprej. Společně jsou doslova elixírem života. Vlasy vyživí, omladí, zbaví poškození, a navíc podpoří jejich růst. To vše díky obsahu 14 prospěšných látek, jako je nejsilnější známý antioxidant Astaxanthin, Vitania snová, Methionin nebo důležité vitamíny. Šampon navíc obsahuje přelomový 3HC-Hair Stimulation Complex, směs účinných látek rostlinného původu, který podporuje tvorbu kmenových buněk ve vlasovém folikulu a viditelně snižuje vypadávání vlasů už po 3 týdnech užívání.

Díky vysoké koncentraci účinných látek sada Hairbooster účinkuje velmi rychle

Dokládají to třeba zkušenosti Veroniky a dalších dvou zákaznic:

Veronice Hairbooster 2.0. pomohl s padáním vlasů hlavně díky vysokému obsahu antioxidantů, vitamínů a látky Methionin, která stojí za vznikem Keratinu. Ten tvoří až 90 % vašich vlasů1.

Výsledky můžete vidět už po prvním balení, stejně jako tato zákaznice. Přípravek Hairbooster 2.0. totiž obsahuje jednu z největších koncentrací antioxidantu Astaxanthinu na trhu, což přispívá k rapidnímu nástupu benefitů.

Této zákaznici Hairbooster 2.0. navíc už po týdnu zlepšil kvalitu nehtů. Jak je to možné? Nejspíš díky vitamínům B6, B9 a B12, které jsou mimo jiné zásadní pro zdraví buněk2. Určitě pomohl i už zmiňovaný Methionin. Ten totiž kromě vlasového keratinu vytváří i jiné proteiny3 zásadní pro obnovu vitality nehtů.

Sada Hairbooster efektivně snižuje vypadávání vlasů

Je to jeden z jejích největších přínosů a zákaznice ho zmiňují opravdu často:

Jaktože sada Hairbooster padání vlasů nejen zastavuje, ale ještě podporuje růst nových?

Z našeho článku na téma Alopecie víte, že vlasy padají hlavně kvůli hromadění škodlivých látek v jádru vlákna, které kvůli tomu zrychleně přechází do odpočinkové fáze a odumírá. Jednou ze strategií, jak tento proces omezit na minimum, je užívat dostatek vitamínů a antioxidantů, které toxiny z prostředí eliminují. Přesně s tím vám pomůže Hairbooster 2.0..

A když se k tomu přidá ještě revoluční složka šamponu Hairbooster s názvem 3HC-Hair Stimulation Complex, stane se doslova zázrak. 3HC-Hair Stimulation Complex je směsí přírodních účinných látek rostlinného původu, která podporuje tvorbu kmenových buněk ve vlasovém folikulu.

Komplex konkrétně tvoří kmenové buňky zeleného hroznu z oblasti Emilia-Romagna, Itálie, lístky čerstvé rukoly, ovoce a zelené vlašské ořechy z italské oblasti Veneto.

Dohromady toto unikátní složení stimuluje přirozenou syntézu glutathionu, endogenního antioxidantu, který chrání DNA a detoxikuje buňky. Testy in vitro prokázaly, že složky 3HC-Hair Stimulation Complex vyvolávají dlouhodobé stimulační účinky na buněčný růst, díky čemuž značně prodlužují životnost vlasů a účinně snižují jejich vypadávání za pouhé 3 týdny.

Sada Hairbooster pomáhá nejen vlasům, ale i pokožce

Na vlastní kůži se o tom přesvědčila jedna z našich zákaznic:

K pokožce příjemné na dotek Hairbooster 2.0. pomáhá mimo jiné díky obsahu kyseliny hyaluronové. Jde o přirozenou esenciální látku, jejíž hlavní tělesnou funkcí je hydratace. Díky tomu pleť vyhlazuje, odstraňuje drobné vrásky a zmírňuje zarudnutí. Pomoct může i s pigmentovými skrvnami4.

Pokožce hlavy pak prospívá hlavně šampon a podpůrný sprej, především díky stimulaci cirkulace krve. K buňkám kůže se pak snadno dostanou všechny potřebné živiny a ochranné látky.

Jsou účinky sady Hairbooster pro zdraví vlasů skutečně tak blahodárné, jak tvrdíme?

Rozhodně ano. Své o tom ví třeba Michalova přítelkyně, nebo ostatní zákaznice:

Časté žehlení a barvení nekvalitními barvami je pro vlasy skutečně nebezpečné. Velkou část poškození naštěstí sada Hairbooster napraví, především díky obsahu esenciálních mastných kyselin, které do hloubky obnoví proteinovou strukturu vlasů tak, aby znovu zářily a nelámaly se.

Myslíme na detaily i skvělou zákaznickou podporu

Klienti kromě samotných účinků sady Hairbooster oceňují i kvalitní balení, rychlost dodání a profesionalitu našeho e-shopu:

Sada Hairbooster je ideálním dárkem na Vánoce, podle nás i kupujících

Nadchne jeho i ji. Lidskému tělu a zdraví pomůže opravdu na všech frontách, ať už bojujete s oslabenou imunitou, stárnoucí pokožkou nebo s vypadáváním vlasů. Udělejte radost sobě nebo blízkým a přibalte jim sadu Hairbooster pod stromeček už tyto Vánoce.

Další naše články

Menu